Vittsjö Bjärnum Teaterförening en del av Riksteatern

VITTSJÖ. En härlig söndagseftermiddag den 20 oktober med familjeföreställningen ”Pomperipossa, en riktig gammal Tossa” som spelades av Teater Trassel, LinaMaria Bengtsson och Jerry Segerberg på medborgarhuset i Vittsjö.

Föreställningen framfördes på ett medryckande sätt. Med enkel rekvisita, mycket rörelse, mimik ock kroppsspråk fängslar artisterna sin publik. Vilken underbar stämning.

Förväntansfulla barn 30 st med mormödrar, farmödrar, mammor och pappor hade kommit för att se föreställningen. Häxan Pomperipossa är ju inte precis någon skönhet eller en så god varelse med sin långa näsa som växer när hon förtrollar någon, men…….

….barnen i publiken hjälper till med stor förtjusning i föreställningen, att bli gnisslande dörrar, svajande träd, älgar (fast det var visst en pappa som agerade älg) och björnar bland annat.

Med humor, sång och en fantastisk förmåga att uttrycka och gestalta de olika figurerna i sagan får artisterna publiken att skratta och lyssna.

Föreställningen är över och med rungande applåder visar publiken sin uppskattning och teaterföreningen överlämnar choklad som tack.
Naturligtvis skulle den yngre delen av publiken också få en sötsak med hem i form av en tablettask.

En härlig stund med artister, barn och vuxna som ger mersmak. Tack till de vuxna i publiken som kommer med barnen. Ett stort tack till Lena Maria och Jerry.

 

Top