Hösten är i antågande

VITTSJÖ. Denna vändbara matta, helt magisk att titta på, är vävd här på vävstugan förra terminen,och nu är det tid för nystart igen.


Javisst är det snart höst, vi har ju haft en fantastisk sommar tycker nog de flesta, även jag. Nu när dagarna börjar bli lite kortare och kvällen/natten kommer tidigare för varje dag då vet jag att nu så är det dags för att öppna upp vävstugan igen mitt i byn. Vi öppnar upp på torsdag den sista i denna månad augusti. Bara för att träffas och kolla läget med varandra. Men också för att damma av vävstolarna och städa i lokalen men även för lite planering för framtiden.


Höstterminsstart blir torsdagen den 3 september då öppnar vi upp dörren för alla som är intresserade att börja förkovra sig i vävteknikens underbara värld eller vill återuppta denna härliga fritids sysselsättning.

Nya eller mer vana vävintresserade är välkomna vi har plats för flera. Så kom in till oss så berättar vi mera och ger er information om tid, dagar och kostnad. Eller varför inte kom bara in för en titt och prata lite. Välkomna.

Top