Så här gjorde SPF Seniorerna i Vittsjö sitt månadsmöte

VITTSJÖ. Ordförande Britt Nelin hälsade ett 30 tal medlemmar välkomna till höstens första och troligen sista månadsmöte för hösten. Mötet hölls i Kerstin och Leif Thånells trädgård . Med avstånd ,allt enligt reglerna.

Britt informerade om att det kommit rekommendation från förbundet vad gäller höstens möten. Fysiska möten utomhus är att föredra vilket ju kan bli svårt oktober, november och december. Föreningen bjöd på kakor och kaffe.

Och det bjöds på underhållning. Lina Maria Bengtsson och Erik Ask Upmark tog oss med på en nostalgitripp till 1940-talet. Tidsenligt klädda.

Från en något raspig radio fick vi höra allt ifrån Per Albin Hanssons tal till nationen Sverige och den blivande drottning Elisabeth (hon var 15 år) hålla tal till Englands folk. Vi fick deltaga i SVENSKA STATENS FÖRSVARSLÅN och vinna priser i en musiktävling. Kuponger på kött eller gryn.

Men vi fick uppleva MUSIK, MUSIK, MUSIK. Allt från Louis ”Satchmo” Armstrong till Edvard Persson. Andrew Sisters ---Bei mir bist du schön med sång och stepp av Lina Maria. Soloframträdande av Erik med en tysk låt om en kaktus. Edit Piaf ----La vie en rose. Vera Lynn-------We ll meet again. Vi sjöng Alice Babs ---Swing it magistern

Erik som är från Göteborg sjöng med bravur Kalle på Spången Edvard Perssons paradnummer. Som avslutning fick vi höra Lina Maria sjunga ---- As time goes bay. Man ska ju sluta när det är som bäst och motvilligt gjorde vi det. Vi tar fram denna eftermiddag under hösten och njuter av och hoppas på att vi snart möts igen.

Top