VITTSJÖ, KRISTIANSTAD. Vittsjö GIK har inför söndagens DERBY i Kristianstad gått samman med KDFF med målet att försöka slå Linköpings publikrekord i antal sålda digitala biljetter!

Linköping som just nu har rekordet lyckades inför en hemmmatch sälja inte mindre än 9413 biljetter á 25:-, vilket gav klubben en intäkt på inte mindre än 235 325:-.

Just nu har klubbarna tillsammans sålt inte mindre än 2351 biljetter och antalet sålda biljetter för 25:- fortsätter att öka.

Det är naturligtvis välkomna pengar till båda klubbarna som under säsongen på grund av Covid gått miste om stora summor på grund av uteblivna publikintäkter.

Nu har även en del företag hakat på för att hjälpa klubbarna slå det gällande rekordet, kul! Just nu gör Maxi i Kristianstad reklam för tävlingen och fler o fler företag ansluter sig till det trevliga rekordförsöket. 
Nu har tillkommit även Kagans buss, Axelssons Konditori, Grant Thornton Kristianstad, Våffelbagarn, Speciality Coffe Hos Fredik Mat & Ro, ICA Maxi Hässleholm, Eolus Vind, där flera av företagen köpt biljetter till hela sin personalstyrka, fler kommer till.....

Summan som flyter in kommer de två klubbarna dela lika på.

I reklamen skriver man: ”Köp en eller flera digitala stödbiljetter, 25 kr/st”

SWISH: 123 250 07 34 (Publikfest VGIK-KDFF)

Mer info finns här, klicka