VITTSJÖ. 14-åriga talangen Hanna Sjödahl kommer att tillhöra Vittsjö GIK Hässleholm nästa säsong.
Hanna bor i Örkelljunga och kommer från spel med division 2 laget Röke IF, där hon startade samtliga matcher i årets serie.

Namnet Sjödahl är ett känt namn i Vittsjö GIK-kretsar och mycket riktigt finns ett släktskap med Emma Sjödahl. Emma som är Hannas faster, var en tongivande spelare i laget under säsongerna 2010-2014. Även Hannas pappa Julius är ett känt namn i de lokala fotbollskretsarna då han de två senaste säsongerna tränat Röke IF:s damer och kommande säsong kommer att vara huvudtränare för Markaryds IF:s herrar.

Hanna är en lokal talang som vi tror mycket på. Hon har redan erfarenhet av att spela seniorfotboll på hög nivå ifrån sina säsonger i Röke IF och vi ser fram emot att stötta henne i hennes fortsatta utveckling. Det är alltid spännande att se hur unga lokala talanger kan blomma ut i rätt miljö.

Hanna själv kommenterar klubbytet genom att säga: - Jag utvecklas mycket i klubben och lär mig mycket av att träna med så bra fotbollsspelare som det finns i laget. Jag trivs väldigt bra i miljön och i gruppen. Det är alltid kul att spela fotboll i Vittsjö!