VITTSJÖ. Vilken tur att vi kan sitta inne i värmen med bra avstånd mellan oss. Idag när det är dags att ha ett litet styrelsemöte för Vittsjö PRO styrelsens ledamöter. Även om föreningen inte kan komma i startgroparna så får styrelsen träffas och lyfta fram lite frågor och funderingar ändå. Det händer inte så mycket. Världen snurrar så sakteliga runt sin bana iallafall. Vi får faktiskt roa oss själva ett tag till.

Vi har ju några punkter att gå igenom så jag börjar med att säga välkomna till detta möte och så är vi igång. Budgeten som är en viktig del för att allt skall fungera är ju skral just nu, är ju inte så konstigt, inga möte och inget annat som drar in pengar till verksamheten heller.

Vi säljer PRO triple skraplotter och vi i styrelsen hjälps åt att sälja dessa. På grund av pandemin så har vi fått förlängd inlösen av fjolårets vinst lotter till den 31/3. Vi har även fått in årets så kom och köp av styrelsen den lott handeln gagnar PRO pensionären. En annan punkt på dagordningen var att vi och många andra föreningar fått lov att skjuta på årsmötet till november, då kanske Sverige har cov-19 under lite bättre koll.

ABF och Fonus bjuder in till digitala möte för dom som är intresserade. Föreningens egen IT-del och läs cirkeln ansvariga väntar på att få komma igång igen men vi får ha tålamod ett bra tag till.
Jag hoppas att alla våra medlemmar har fått tidningen, lite läsbart var det denna gång och i tidningen så fanns även årets inbetalningsavi för medlemsavgiften medskickad.

O alla ni som är över 75 år, ni glömmer väl inte att anlita ”Fixar Malte” om behov finnes. Han hjälper till med det mesta så behöver ni inte klättra upp på stolar och dylikt bara så ni vet.

Nu har det mesta på min lista gåtts igenom så jag lämnar ordet fritt för samtliga runt bordet. Nästa möte blir i april då återkommer vi förhoppningsvis med lite mera nytt till er. Tack för idag, vårt lilla möte är slut och så säger vi alla tack till dagens kaffevärd för den goda fikan. Återkommer så fort något nytt har trillat in och som många andra säger: -håll ut och håll avstånd så fixar vi detta också.

 

Start Damallsvenskan Vittsjö - Piteå Finding your local time... 1 Day Klicka