Vittsjö PRO genomförde försenat årsmöte

VITTSJÖ. Några månader senare än vanligt så genomfördes årsmötet för Vittsjö PRO. Pensionärerna samlades i Hårsjö skola, lite längre att åka men det brukar bli bra man kan ju samåka med varandra vilka ett antal gjorde.

När samtliga punkter var avklarade, de viktigaste i alla fall så var det dags för den tjänstgörande kökspersonalen att duka fram en av dagens godaste höjdpunkt, nämligen smörgåstårta.

Smörgåstårta Här på bilden var det två medlemmar som lät sig väl smakas av denna smarriga fika, passar ju bra en sån här dag. Vi som förening har ju tur att det finns minst en person som kan göra god smörgåstårta.

Dagens underhållning stod Ulla Aronsson och Bertil Lundstedt för. Dessa två framförde kända melodier, som "Röda stugan, Han med fiolen, Årets skiftningar och Hem till norden" -med flera. Stort tack till dom för ett bra genomfört musikaliskt framförande.

Det verkade som om pensionärerna trivdes bra, ljudets volym ökade med flera decibel. Var säkert många som tyckte det var roligt att äntligen få lov att träffas. Lokalen fylldes snabbt på och samtliga pensionärer på detta försenade årsmöte uppgick till ett femtiotal intresserade och fyllda med gott mod. För kanske går vi mot ljusare tider fastän vi går mot den mörka period som väntar oss alla. Ser ut att de finns mycket att prata om.

Borden var dukat så fint och på dom fanns det rosa blommor, Dahlia och även några lavendel blommor ljuvliga små ting som lyser upp ens vardag.

Sammanfattning från årsmötet, mötet öppnades som vanligt och alla hälsades välkomna, parentation hölls över de medlemmar som lämnat oss under året. Året som gått har ju som alla vet varit annorlunda men nu så börjar det att rätta till sig. I stort sett flöt alla punkter på och valberedningen har gjort ett bra arbete med uppgifterna. Några omval och någon ny person blev kontentan av det hela. Avtackning för gott arbete inom föreningen blev det med blommor. Nu väntar digert arbete för oss alla att hitta ny kassör och en vice kassör. Det är viktigt för en förening att alla hjälps åt och att styrelsen efter bästa förmåga hjälpa till valberedningen att hitta nya adepter. Under tiden som detta arbete pågår så stannar vår kassör kvar, tack för det.
Glädjande var att fyra nya medlemmar har anslutet sig till Vittsjö PRO, hjärtligt välkomna skall ni vara.

Under punkten övrigt blev det information om att det finns lediga teaterbiljetter till Malmö opera, vid intresse ring Anita Tidblad. En medlem begär ordet och tackade så mycket för uppvaktningen på sin högtidsdag. Detta möte gick i årsmötets anda.

Bordet med lotterivinster blev snabbt avplockat av hugade lottköp vinnare. Avslutningsvis tack till alla som kom, alla som har hjälpt till, vi ses nästa månad i församlingshemmet.

Mötet avslutades med nationalsången.

 

Top