VITTSJÖ. Vittsjö Rödakorskrets fick besök av regionråd Ulla-Britt Bolin från Lund. Alltid lika roligt att få finbesök från regionen i dessa lite tråkiga dagar. Visst lyste solen från en nästan klarblå himmel o de lyser ju upp dagen rejält men ändå.

Ett trevlig inslag efter alla dagar i pandemins värld som vi förhåller oss till efter bästa förmåga. Med bra avstånd runt kaffebordet så kommer kanske de flesta av våra frågor att få ett svar. Men först så berättar Ulla-Britt lite om vem hon är och hur hennes intåg i Röda korset kom till. Samt därefter en intressant stund där hon verkligen försöker svara på alla våra frågor och våra funderingar angående om sammanslagningen i vårt område. Hon delger oss också lite nytt om verksamheten och den framtida samarbetet inom Hässleholms Röda kors område kommer att bli.

Senast 2024 skall sammanslagningen vara klar, det gäller hela landet, bra /dåligt vi får vänta och se. Men några nya och intressanta svar kom hon med och som hon sa mera information om hur det kan bli får hon återkomma med.
Planerat inom några veckor för ett nytt möte, även om de frågorna hon inte kunde ge oss något svar på. I det stora hela ett intressant eftermiddagsmöte i vår lokal i Vittsjö. Stort tack för att du kom Ulla-Britt Bolin.

O jag säger tack för god hembakt fika.

Efter avslutat möte bestämdes att vi stänger ner vår verksamhet på Kupan tills vidare.

Samtidigt vill vi påminna att "ställ inga kassar/påsar med saker/kläder på trappen/utanför dörren, tack"

Så Kupan har stängt tills vidare.