VITTSJÖ. Eftermiddags stund tillsammans som återkommer varje vecka det kan man väl kalla livskvalité? Härligt när det är högt till tak och många som kommer när träffpunkt Linden har öppet, tack säger jag till dom trevliga kaffe damerna som fixar detta varje gång.

Vid ett av borden sitter några av de damer som nästan alltid kommer till denna torsdagsträff för att prata bort en stund. Med hembakta kakor smakar kaffet alltid bra och den här stunden för dom som ändå är nere i byn så kan man slinka in på en kopp kaffe, bara så där.

Vid och under en del av kaffestunden tar Hasse fram sitt handklaver och spelar gamla låtar helt utan noter. Och vi lyssnar och visst minns vi äldre hits men vilket årtal? Det kan diskuteras.

Lite pynt finns kvar efter påskhelgen och det är fiffiga små kärringar som hänger o dinglar i riset. Lite så där lagom det räcker bra så. Men nu så ser vi våren klart framför oss fast vinden är lite kall ändå så fortsätt att ha halsduk på. Vi ses längre fram antingen här på träffpunkt Linden eller någon annanstans.