BJÄRNUM. Att det finns många klädbutiker i vår närhet det visste vi, men att vi hade en så komplett leverantör av kläder i Ayodas Mode i Markaryd, var nog lite mer än okänt för en del.

Ordförande Maj Inger Eklöv och sekreterare Karin Andersson hälsade välkommen till april månadsmöte inklusive Mannekänguppvisning.

Vi var många som tagit oss till den nystädade bygdegården för att få vår nyfikenhet stillad. Marie Andersson Från Ayodas Mode hade packat ner årets mode för såväl den manliga som den kvinnliga publiken och begivit sig till Bygdegården i Bjärnum för att där visa upp kollektionen för PRO:s medlemmar.

Marie Andersson från Ayodas i Markaryd presenterade första mannekängen Herbert Martinsson.

Medan mannekängerna bekantade sig med plaggen, så tog Maj-Inger Eklöv till orda och hälsade välkommen till ett litet kort men dock intressant månadsmöte.

Därefter var det som sagt, PRO mannekängernas tur att ta Cat Walken i anspråk. Först in var Herbert Martinsson och sedan fylldes det på med Karin Magnusson, Christer Magnusson, Lillevi Martinsson, Bengt Fredman samt Margitha Nilsson.

Karin Magnusson i en trevlig fritids-outfit.

Christer Magnusson trivdes fint i denna fritids-outfit.

 Lillevi Martinsson klädde utmärkt i denna snygga fritidsdress.

Ombytena skedde i rask takt och de flesta mannekängerna var inne tre gånger medan Karin Andersson talade om vad dom bar för kläder.
Många i publiken ville känna på tygerna så mannekängerna fick gå från bord till bord och visa upp sig.

Bengt Fredman uppklädd i gåbortkläder. Saknade dock fickan till en skruvmejsel.

En Outfit som klädde mannekängen Margitha Nilsson perfekt.

Det fanns mer än en fotograf som bevakade Catwalken och Herbert ställde upp.

Lillevi Martinsson uppklädd i finaste festblåsan. Balens drottning.

Mer information om plaggen kan man inhämta vid ett personligt besök i Markaryd, ifall man svänger inom affären då man gästspelar i den småländska metropolen Markaryd.

Som tack för en väl genomförd mannekänguppvisning mottog Marie Andersson, Margitha Nilsson, Bengt Fredman samt Herbert Martinsson en blomsterkvast.

Tre duktiga mannekänger Lillevi Martinsson, Karin och Christer Magnusson med blomsterdiplom för proffsigt framträdande på Cat Walken.

Efter avslutad mannekänguppvisning så var det dags för en god kopp Zoégas med tillhörande dopp samtidigt som Irene Fredman och Ylva Magnusson förrättade dragning på dagens lotteri. Åter ett trevligt arrangemang av Maj-Inger och hennes stab i PRO Bjärnum.